Jordi Sempere

Naix a Alcoi el 1984. Inicia els seus estudis de percussió a Alcoi passant per diverses escoles de musica.
Inicia els seus estudis oficials de Percussió en el Conservatori Professional “Guitarrista Jose Tomás” d’Alacant baix el tutelatge del professor de percussió Juan Ponsoda.

Actualment finalitza els estudis superiors de Percussió en el Conservatori Superior d’Alacant Oscar Esplá on ha estudiat amb professors com Joan Soriano i Jesús Salvador “Chapi”.

Ha treballat harmonia i anàlisis amb Ramon Garcia i Angel Lluis Ferrando i ha estudiat direcció amb el Mestre Jose Rafael Pascual Vilaplana.

Imparteix classes de percussió desde els 16 anys en diverses entitats musicals, actualment imparteix classe de percussió en la Escola de Musica Tradicional « La Xafiga », en la Colla de Dolçaines « La Degollà » d’Alcoi, en l’Escola Tradicional el Sogall, els Arreplegats de Xixona i l’Agrupació Santa Cecilia de Castalla entre altres escoles….

En el camp de direcció actualment dirigeix algunes Colles de Dolçaina i Percussió com La Colla d’Ontinyent, el Sogall de Castalla, La Degollà d’Alcoi i l’Aljub de Bocairent, ha col•laborat com a director en la Orquestra de Plectre i Pua Alcoiana entre altres formacions com Cors i algunes Bandes Juvenils.

jordi

Los comentarios están cerrados.